4 duurzame en sociale cadeautips van partners

Nieuwsoverzicht

Iets geven aan een ander is nog leuker als je daarmee bijdraagt aan een duurzamere en socialere wereld. Wij hebben een paar cadeautips van onze partners voor je op een rij gezet die het goed doen op een verjaardag, in de schoen of onder de kerstboom.

1. Een cadeau van de kringloop

Waarom zou je gaan voor nieuwe cadeaus als je ook mooie tweedehands cadeaus bij de kringloop kunt scoren? Je vindt daar vaak nog heel goed uitziende boeken, spelletjes en meer. Dat is leuk voor de portemonnee én de wereld. Geen zin of tijd om naar een fysieke kringloopwinkel te gaan? Kijk dan eens op onlinekringlopen.nl.

2. Pop van Colourful Goodies

Bij Colourful Goodies vind je poppen met verschillende huidskleuren, maar ook poppen die een weerspiegeling zijn van personen met een beperking of personen met een huidaandoening.

3. Een gepersonaliseerd cadeau van Cre8

In de sociale werkplaats van Cre8 maken ze originele en persoonlijke items. Bestel er bijvoorbeeld een puzzel, klok of lamp met de naam van een kind of een ketting met een hartje eraan dat door jezelf is getekend.

4. Lekkers van Driekant

Bij de biologische, ambachtelijke en sociale bakkerij Driekant bestel je lekkers als taart, gebak, maar bijvoorbeeld ook pepernoten en kerststollen.

Het VriendenLoterij Fonds steunt deze initiatieven dankzij de deelnemers van de VriendenLoterij.