Vervul een Hartenwens

Met een Hartenwens zet je mensen in het zonnetje. Voor Nederlanders - van alle leeftijden - die zich inzetten voor de samenleving of die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken- laten we op jouw verzoek graag een hartenwens uitkomen.

Aanvraag indienen
Goede doelen, clubs, verenigingen en andere maatschappelijke organisaties met een sociaal belang (SBBI-status), KVK-nummer of een ANBI-status kunnen het hele jaar een aanvraag voor een wens indienen. Een hartenwens wordt altijd aangevraagd voor een ander, een speciaal iemand die jouw organisatie een warm hart toedraagt. Denk aan een bevlogen vrijwilliger, een geliefde en veel te bescheiden medewerker of een gewaardeerd lid van jouw sportvereniging.

Criteria
We vervullen hartenwensen voor een bedrag van € 200 tot € 2.000, en alleen voor een individu (privépersoon). Uiteraard horen we ook graag waarom juist deze persoon het verdient om zijn of haar hartenwens te laten uitkomen en wat dit voor hem of haar betekent. Lees voordat je een aanvraag indient, hieronder alle criteria.

De jonge Ruben kan dankzij een hartenwens weer spelen
De 13-jarige Ruben is geboren met een hartafwijking. Hierdoor heeft hij onder andere een groot beenlengteverschil. Om te kunnen voetballen, zijn favoriete sport, heeft hij speciale en erg dure orthopedische schoenen nodig. Een hartenwens van De Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind (NSGK) maakt dit mogelijk en laat Ruben weer vrank en vrij spelen.

Dankzij een hartenwens kan Gwendy de draad weer oppakken
Door een chronische hartaandoening heeft de 31-jarige Gwendy een zware operatie moeten ondergaan. Omdat zij al jaren een enthousiaste collectant voor de Hartstichting is, wil deze organisatie haar graag helpen de draad weer op te pakken. Met het vervullen van deze hartenwens kan Gwendy met behulp van een personal trainer, na een zware tijd, weer werken aan haar gezondheid.